Povestea noastră

MENSAVE a fost înființat pentru a oferi persoanelor fizice și juridice suportul esențiali în situații de urgență. Am ales să oferim cursuri personalizate de prim ajutor, deoarece ele fac diferența dintre viață și moarte.

Ne folosim de echipamente profesionale ce oferă feedback digital, special create pentru cursanți. Cu ajutorul lor, avem posibilitatea de a simula situații grave din viața reală.

Suntem membru al Consiliului European de Resuscitare, cursurile noastre fiind acreditate, respectând toate ghidurile oferite de către Consiliul European și Român de Resuscitare.

misiune

8 din 10 români nu știu să ofere primul ajutor în cazul situațiilor de urgență. Misiunea noastră este să creștem numărul cetățenilor care știu să aplice în timp real tehnicile de prim ajutor, atât în societate, cât și la locul de muncă, cu ajutorul cursurilor personalizate. 

Ne dorim ca viitorul țării să fie alcătuit din tineri ce-și doresc să ajute și să se implice activ în îmbunătățirea sistemului medical românesc.

viziune

Am început povestea MENSAVE cu dorința de a ne implica activ în binele societății. Așadar, privim spre viitor plini de încredere, datorită cursurilor pe care le oferim pentru educarea populației legat de acordarea primului ajutor.

Viața atârnă de cele mai multe ori de un fir de ață, iar noi putem să ne implicăm, până ce salvarea ajunge la locul cu pricina. Timpul nu iartă pe nimeni.

De aceea, am decis ca o parte din profitul MENSAVE să fie transferat anual pentru instalarea defibrilatoarelor din România, în proiectul defibSave.

echipa

Echipa este formată din experți medicali: medici ATI, paramedici și voluntari SMURD care însumează peste 15 ani de activitate și 14.000 de misiuni la activ.

CRISTIAN GHITĂ

CEO, VOLUNTAR & PARAMEDIC SMURD

Experiența ca și paramedic și voluntar SMURD și-a pus amprenta peste viziunea mea asupra lumii. Am înțeles că timpul este dușmanul nostru nevăzut în situații de urgență.

În cele 12 minute până ajunge salvarea, avem obligația morală de a-l ajuta pe cel în nevoie. Îmi doresc să facem echipă, să oferim primul ajutor atunci când situația o cere.

ROXANA POPA

CO-FONDATOR & MARKETING DIRECTOR

De-a lungul carierei mele am avut oportunitatea de a colabora cu mulți clienți din străinătate. Am rămas uimită cât accent se pune pe cursurile de prim ajutor.

Experiența mea a ajutat activ proiectul MENSAVE să devină realitate. Așadar, astăzi, ajutăm din ce în ce mai mulți oameni să conștientizeze importanța cursurilor de prim ajutor.

ACREDITĂRI

Cursurile noastre de prim ajutor sunt acreditate și oferim certificate în limba română, engleză și germană.

mensave curs prim ajutor 180
mensave curs prim ajutor 181

Companii ce ne-au ales

Cursurile noastre de prim ajutor au fost alese de către cele mai mari companii din țară, ce au decis să pună siguranța pe primul loc.

mensave curs prim ajutor 41
mensave curs prim ajutor 19
mensave curs prim ajutor 30
mensave curs prim ajutor 31
mensave curs prim ajutor 23
mensave curs prim ajutor 36
mensave curs prim ajutor 40
mensave curs prim ajutor 25
mensave curs prim ajutor 32
mensave curs prim ajutor 21
mensave curs prim ajutor 39
mensave curs prim ajutor 48
mensave curs prim ajutor 49
mensave curs prim ajutor 47
mensave curs prim ajutor 46
mensave curs prim ajutor 44
mensave curs prim ajutor 26
mensave curs prim ajutor 43
mensave curs prim ajutor 38
mensave curs prim ajutor 37
mensave curs prim ajutor 35
mensave curs prim ajutor 34
mensave curs prim ajutor 29
mensave curs prim ajutor 28
mensave curs prim ajutor 27
mensave curs prim ajutor 24
mensave curs prim ajutor 149
mensave curs prim ajutor 148

TESTIMONIALE Curs de Prim Ajutor MENSAVE

dania
Marian
Maria
david
Rosana
Loredana
Gabi
Alicia

galerie

Ne implicăm activ în fiecare curs organizat în țară, pentru ca oameni de toate vârstele, persoane fizice sau juridice, să fie pregătite să salveze vieți.

Vezi mai multe