Curs de prim ajutor de bază companii (bls)

Conform art. 10 din legea 319 / 14.07.2006 privind securitatea muncii, angajatorul are obligația să ia măsurile necesare pentru acordarea primului ajutor, ținând cont de restul angajaților. De asemenea, Ghidurile Consiliului European de Resuscitare recomandă ca 5% din totalul salariațiilor să fie instruiți în acordarea primului ajutor.

Cursurile sunt particularizate în funcție de profilul de activitate al companiei și acoperă cele mai importante module de prim ajutor: suportul vital de bază – resuscitarea, arsuri, fracturi, electrocutare, etc.

Cere oferta

Curs de prim ajutor avansat companii (als)

Aceste cursuri se adresează companiilor din zona medicală care dispun de echipamente medicale suplimentare (medicație, defibrilator, balon de ventilație, etc). Cursul ALS este o extensie a cursului de bază (BLS).

În România, timpul până când o ambulanță ajunge la locul unei solicitării este de 12 minute. Într-un stop cardio-respirator acest timp este vital. Cursul pune viața pe primul loc!

Cere oferta

Curs de prim ajutor stomatologic și medical (bls+als)

Cursul se desfășoară pe o durată de 4-5 ore, oferind instruirea necesară în cazul situațiilor de urgență apărute în cadrul spitalelor sau a cabinetelor medicale sau stomatologice. Evenimentele nedorite se pot întâmpla oriunde, indiferent de locație.

Un medic de specialitate trebuie să fie mereu pregătit să salveze viața pacientului său în diferite situații medicale. Așadar, acest curs este dedicat medicilor și stomatologilor. Implică-te și fii erou!

Cere oferta VEZI CURSURILE PROGRAMATE

Curs de prim ajutor Adult pentru populație

Viața victimei se decide în timpul de la începutul accidentului, până la sosirea echipajului medical, în medie fiind de 12 minute. Datorită cursului de prim ajutor pentru adulți, vei avea posibilitatea să schimbi soarta victimei până când echipajul ajunge.

Învață măsurile elementare și tehnicile de prim ajutor pentru diverse situații de urgență. 8 din 10 oameni nu știu ce să facă. Fii tu cel ce schimbă destinul și implică-te activ în binele comunității, cu doar 4 ore destinate cursului.

Acest curs este destinat persoanelor fizice, însă pot participa și persoane din cadrul companiilor, iar dacă ai nevoie de factură pe firmă, nu ezita să ne contactezi la office@mensave.ro pentru emitere!

vezi cursurile programate

Curs de prim ajutor Pediatric pentru populație

Viața are prioritate, mai ales pentru copii, bebeluși și nou născuți. Cursul de prim ajutor pediatric îți oferă în 4 ore informațiile și tehnicile necesare, astfel încât să fii pregătit să salvezi viețile micuților noștri, precum: suportul vital de bază, dezobstrucția de căi aeriene, traumatisme, arsuri și alte noțiuni ce fac diferența.

Acest curs este destinat populației, mai ales părinților sau viitorilor părinți, în urma cărora vor fi pregătiți să facă față oricărei situații amenințătoare a vieții.

Pot participa și persoane din cadrul companiilor, iar dacă ai nevoie de factură pe firmă, nu ezita să ne contactezi la office@mensave.ro pentru emitere!

vezi cursurile programate

Defibrilatoarele pentru Acces Public HeartSine®

Stopul cardiac este una dintre principalele cauze de moarte subită la nivel global, afectând aproape 6 milioane de oameni în fiecare an. Apare de obicei în mod abrupt, fără nici un avertisment şi statisticile spun că în peste 84% din cazuri intervin în afara spitalului.

În cazul unui stop cardiac timpul este critic. Un studiu al Asociaţiei Americane de Cardiologie (AHA) arată că pentru fiecare minut de întârziere, de la momentul apariţiei stopului cardiac şi până la defibrilare, şansele de supravieţuire ale victimei scad cu 7-10%. Cu o viteză de reacţie a serviciilor de urgenţă în mod tipic de peste 10 minute, cel mai probabil scenariu de salvare a vieţii rămâne în mâinile salvatorilor aflaţi în preajma victimei. De aceea a apărut necesitatea defibrilatoarelor pentru acces public.

CERE OFERTA

Vrei să colaborăm?

Contactează-ne chiar acum și hai să învățăm împreună primul ajutor pentru a salva viețile celor din jurul nostru!

mensave curs prim ajutor 124

ALEGEM TIPUL CURSULUI DE PRIM AJUTOR

Oferim cursuri personalizate în funcție de acțiunile și specificul companiei tale. Stabilim împreună suportul de care tu și angajații tăi aveți nevoie.

mensave curs prim ajutor 125

STABILIM LOCAȚIA CURSULUI

Ne deplasăm oriunde în țară, în funcție de locația, data și ora la care îți dorești. Cursurile de prim ajutor durează în medie 4 ore, timp suficient pentru a învăța primul ajutor.

mensave curs prim ajutor 126

SEMNĂM CONTRACTUL ȘI VENIM LA TINE

Stabilim numărul de participanți și obiectul de activitate. Vom semna un contract, pentru a ne asigura că ai parte de avantajele cursurilor de prim ajutor.

De ce cursurile de prim ajutor de la MENSAVE

Cursurile de prim ajutor de la MENSAVE sunt cele ce vor face diferența, mai ales într-o companie, indiferent de industria în care activezi.

mensave curs prim ajutor 155

ORIUNDE ÎN ȚARĂ

Locația, data, ora și specificul cursului le vom stabili împreună, în funcție de nevoile și cerințele pe care le ai. Ne deplasăm oriunde în țară.

mensave curs prim ajutor 154

CURSURI ACREDITATE

Cursurile Mensave sunt cursuri acreditate de prim ajutor, pentru care vei primi un certificat ce va atesta participarea ta.

mensave curs prim ajutor 153

MANECHINE TEHNOLOGIZATE

Manechinele pe care vei învăța sunt dotate cu cele mai noi tehnologii, prin care putem simula și acționa exact ca și în viața reală.

mensave curs prim ajutor 152

FORMATORI SPECIALIZAȚI

Cursurile vor fi predate de către medici de anestezie și terapie intensivă, de specialiștii medicinei muncii, de paramedicii SMURD și de către formatorii noștri calificați.

mensave curs prim ajutor 151

CERTIFICĂRI ÎN ROMÂNĂ, ENGLEZĂ ȘI GERMANĂ

Cursurile MENSAVE de prim ajutor îți oferă acreditări în 3 limbi distincte. Punem accentul pe practică și te pregătim să fii erou în situații critice.

mensave curs prim ajutor 150

RESPECȚI LEGEA

Legea României impune obligativitatea cursurilor de prim ajutor, indiferent de companie, fiind recomandat ca măcar 5% din angajați să cunoască tehnicile de prim ajutor.

Companii ce ne-au ales

Cursurile noastre de prim ajutor au fost alese de către cele mai mari companii din țară, ce au decis să pună siguranța pe primul loc.

mensave curs prim ajutor 41
mensave curs prim ajutor 19
mensave curs prim ajutor 30
mensave curs prim ajutor 31
mensave curs prim ajutor 23
mensave curs prim ajutor 36
mensave curs prim ajutor 40
mensave curs prim ajutor 25
mensave curs prim ajutor 32
mensave curs prim ajutor 21
mensave curs prim ajutor 39
mensave curs prim ajutor 48
mensave curs prim ajutor 49
mensave curs prim ajutor 47
mensave curs prim ajutor 46
mensave curs prim ajutor 44
mensave curs prim ajutor 26
mensave curs prim ajutor 43
mensave curs prim ajutor 38
mensave curs prim ajutor 37
mensave curs prim ajutor 35
mensave curs prim ajutor 34
mensave curs prim ajutor 29
mensave curs prim ajutor 28
mensave curs prim ajutor 27
mensave curs prim ajutor 24
mensave curs prim ajutor 149
mensave curs prim ajutor 148

TESTIMONIALE Curs de Prim Ajutor MENSAVE

dania
Marian
Maria
david
Rosana
Loredana
Gabi
Alicia

Apariții presă

Află mai multe despre cursurile noastre și hai să salvăm împreună vieți pentru o lume mai bună!

mensave curs prim ajutor 160
mensave curs prim ajutor 161
mensave curs prim ajutor 162
mensave curs prim ajutor 24
mensave curs prim ajutor 163
mensave curs prim ajutor 164
mensave curs prim ajutor 166
mensave curs prim ajutor 165