Achizitioneaza un Defibrilator prin MENSAVE si partenerii sai #defibSAVE

Deoarece cererea de defibrilatoare este tot mai mare pentru MENSAVE, ne-am aliat cu un partener oficial din Romania care ne poate ajuta in distribuirea acestora, ca parte a proiectului #defibSAVE.

Defibrilatoarele Heartsine sunt unele dintre cele mai apreciate defibrilatoare automate externe de la nivel european, iar raportul cost beneficiu este unul real. In Romania, inclusiv Inspectoratul Judetean Pentru Situatii de Urgenta (IGSU), lucreaza pe aceste dispozitive.

Dacă sunteți în căutarea unui defibrilator pentru a fi utilizat în cadrul unei companii, a unei instituții medicale sau în orice alt mediu, puteti trimite o cerere la office@mensave.ro, iar noi va putem ajuta cu mai multe detalii despre acestea si va putem pune in contact cu distribuitorul nostru oficial, plus va putem oferi formare in Prim Ajutor al personalului aferent. 

Ce este un defibrilator? Un defibrilator este un dispozitiv care ajută la restabilirea ritmului cardiac normal. Este utilizat atunci când o persoană suferă un atac de cord și inima sa intră într-un ritm neregulat sau este oprită complet. Defibrilatorul livrează un șoc electric precis care ajută la restabilirea ritmului cardiac normal. Este esențial să se utilizeze un defibrilator cât mai curând posibil, deoarece timpul este crucial în astfel de situații.

În ceea ce privește alegerea unui defibrilator, noi va recomandam si va ajutam sa aveți în vedere mai multe aspecte importante. Primul lucru este calitatea dispozitivului. Este important să achiziționați un defibrilator de la un producător de renume, care a fost testat și certificat de organizații medicale și de sănătate. În plus, trebuie să alegeți un model care este ușor de utilizat și are o interfață intuitivă, astfel încât să puteți acționa rapid în cazul unei urgențe.

De asemenea, este important să luați în considerare accesoriile disponibile pentru defibrilator, cum ar fi electrozii și bateriile de rezervă. Este esențial să aveți accesoriile potrivite la îndemână în cazul unei urgențe și să vă asigurați că defibrilatorul este mereu gata de utilizare.

În cele din urmă, trebuie să luați în considerare și formarea personalului care va utiliza defibrilatorul. Este important să vă asigurați că toți angajații sau persoanele care vor avea acces la defibrilator sunt instruiți și pregătiți în mod corespunzător pentru a-l utiliza în cazul unei situații de urgență.

În concluzie, achiziționarea unui defibrilator este o decizie importantă și trebuie să fiți atenți la calitatea dispozitivului, accesoriile disponibile și pregătirea personalului. Un defibrilator poate face diferența dintre viață și moarte în cazul unei situații de urgență cardiacă și poate salva vieți. De aceea, investiția într-un defibrilator este cu adevărat valoroasă.

MENSAVE va poate ajuta atat cu Formarea in Prim Ajutor, cat si cu o recomandare buna in achizitia unui defibrilator, fie el pentru o companie sau pentru acasa.

Trimite cererea ta de defibrilator sau cursuri de prim ajutor la office@mensave.ro.

 

Participa aici la un Curs de Prim Ajutor cu MENSAVE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian