Concurenta este prietena noastra!

🤖 Traim intr-un deceniu total diversificat, de la pandemie la AI, sau de la razboaie la sustenabilitatea planetei si modificari in industria fashion, chatGPT, etc.
 
🥳 Cu toate acestea, MENSAVE se mandreste cu instruirea a peste 2,000 de persoane in Prim Ajutor doar in anul 2023! Da, pana acum, interesul catre primul ajutor cu MENSAVE este inca in crestere si ne bucura enorm acest lucru! In total, avem peste 7,000 de oameni instruiti in Primul Ajutor!
 
🏅 De la cursuri oferite gratuit in scoli si institutii ale statului, la cursuri private, trendul in Primul Ajutor este crescator, iar noi consideram ca statistica cu 8 din 10 romani care NU stiu sa acorde primul ajutor, este pe cale sa se schimbe rapid.
 
👉🏻 Mulți oameni si prieteni consideră că mentionarea acestor date si trenduri pozitive genereaza o concurenta pentru MENSAVE. Dar concurenta NU este un obstacol în calea succesului nostru, este exact invers. De fapt, aceasta concurența ne ajută să ne dezvoltăm și să devenim mai buni în ceea ce facem.
 
💙 Când ne uităm la concurenții noștri, putem vedea ce fac ei bine și unde ne putem îmbunătăți noi. În plus, competiția ne motivează să ne depășim limitele și să ne punem la încercare creativitatea și inovația.
 
🆘 Mai mult decat atat, daca scopul nostru comun este Instruirea Romanilor in Primul Ajutor si nu numai, atunci acest lucru ne bucura enorm si felicitam concurenta pentru efortul depus in paralel cu noi! Cu totii cream un mediu mai sanatos si siguri pentru romanii de pretutindeni.
 
🙈 Acum, nu putem decat sa speram că și concurenta vede lucrurile în același mod.
 
🙋‍♂️ Pentru toți cei care luptă cu concurența, să nu uităm că putem învăța multe de la ea și să folosim acest lucru pentru a ne ridica la nivelul următor.
 
🏆 Va uram succes tuturor si nu uitati sa participati la urmatorul Curs de Prim Ajutor cu MENSAVE – Inscrierile se fac aici: www.mensave.ro/evenimente
 
– Fii un erou!
www.mensave.ro

Participa aici la un Curs de Prim Ajutor cu MENSAVE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian