De la ce vine numele companiei MENSAVE?

În Engleză, cuvântul MAN la singular se traduce ca OM, FIINȚĂ. La plural, man devine MEN, adică OAMENI, FIINȚE.
Verbul TO SAVE se traduce A SALVA.
Așadar, MENSAVE se traduce ca OAMENII SALVEAZĂ.
 

Cuvântul „men” este unul dintre cele mai utilizate cuvinte din limba engleză și are o gamă largă de semnificații. În general, acesta se referă la bărbați sau la oameni în general.

În sensul cel mai comun, „men” se referă la bărbați adulți sau oameni, iar atunci când este folosit împreună cu „women” (femei), se face referire la genurile masculine și feminine. De exemplu, atunci când se spune „men and women”, se face referire la toți oamenii, indiferent de sexul lor.

Într-un alt sens, „men” poate fi folosit pentru a face referire la oamenii care fac anumite lucruri sau au anumite trăsături comune. De exemplu, termenul „working men” (oameni care muncesc) se referă la oamenii care lucrează pentru a-și câștiga existența, în timp ce „gentlemen” (domni) se referă la bărbați care sunt considerați eleganți și distinși.

De asemenea, „men” poate fi folosit pentru a face referire la oamenii care au o anumită profesie sau ocupare. De exemplu, „businessmen” (oameni de afaceri) se referă la oamenii care conduc afaceri, în timp ce „salesmen” (vânzători) se referă la oamenii care vând produse.

În ceea ce privește semnificațiile culturale și istorice, termenul „men” poate fi folosit pentru a face referire la oameni care au jucat un rol important în istorie sau cultură. De exemplu, „Founding Fathers” (părinții fondatori) se referă la bărbații care au semnat Declarația de Independență a Statelor Unite ale Americii, în timp ce „renaissance men” (oameni ai Renașterii) se referă la oameni care erau foarte educați și capabili în mai multe domenii.

În concluzie, „men” este un cuvânt foarte versatil în limba engleză, care poate fi folosit în multe sensuri diferite. De la referirea la bărbați, la oameni în general sau la profesii și trăsături comune, acest termen poate fi utilizat în multe contexte diferite pentru a transmite o varietate de idei și semnificații.

 

Participa aici la un Curs de Prim Ajutor cu MENSAVE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian