O Nouă Inimă Pentru Timișoara: MENSAVE inaugurează inca un Defibrilator de Ultimă Generație la Catedrala Mitropolitană

Timișoara, 15 noiembrie 2023 – Într-un gest memorabil pentru comunitate, MENSAVE, alături de Catedrala Mitropolitană Timișoara, anunță cu entuziasm inaugurarea unui defibrilator semi-automat extern, un adevărat „salvator de vieți”, prin intermediul proiectului DEFIBSAVE.

Acest eveniment deosebit va marca un pas important în efortul continuu al organizației de a sprijini sănătatea și siguranța comunității noastre. Noul defibrilator, generos oferit de MENSAVE, aduce o rază suplimentară de speranță și asistență medicală imediată în inima orașului Timișoara.

Despre Proiect:

Sub umbrela proiectului DEFIBSAVE, Timișoara se mândrește acum cu 6 defibrilatoare strategice, plasate strategic pentru a servi în cel mai eficient mod posibil nevoile populației. MENSAVE și partenerii săi dedicați au făcut posibil acest progres semnificativ în accesul la intervenții de urgență.

Ceremonie de Inaugurare:

Ceremonia de inaugurare, ce va avea loc Duminică, 19 noiembrie 2023, la ora 11:30, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara, va fi onorată de prezența ÎPS Ioan Selejan, Arhiepiscop și Mitropolit al Banatului, alături de distinșii membri ai echipei MENSAVE.

Invitație Deschisă:

Comunitatea este cordial invitată să participe la acest moment memorabil și să împărtășească bucuria realizării noastre colective. Haideți să fim împreună și să susținem inițiativele care aduc un plus de siguranță și grijă pentru fiecare locuitor al orașului nostru drag.

Detalii Eveniment:

  • Data și Ora: Duminică, 19 noiembrie 2023, ora 11:30
  • Locație: Catedrala Mitropolitană, Timișoara


Haideti să transformăm împreună acest moment într-o pagină de istorie pentru comunitatea noastră. MENSAVE rămâne devotat misiunii de a oferi o inimă nouă pentru Timișoara, una plină de sănătate și solidaritate.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați pe www.mensave.ro, adresa de email: office@mensave.ro, telefon: 0746643872

 

Despre MENSAVE: MENSAVE este o companie care ofera Cursuri de Prim Ajutor in toata Romania. Suntem o organizație dedicată sănătății și siguranței comunității, axată pe inițiative inovative care aduc beneficii durabile locuitorilor orașului Timișoara.

8 din 10 români nu stiu să acorde primul ajutor!

Prin proiectul defibSAVE marca MENSAVE, punem Timișoara la masa orașelor europene.

Acest proiect cuprinde in prezent 6 defibrilatoare automate externe (AED) amplasate in Timișoara: Aeroportul Traian Vuia (2), Palatul Lloyd (1) – centrul orașului, in incinta Garii de Nord (1), clinica Oncocenter (1), platforma Incontro (1). Încă 10 defibrilatoare așteaptă sa fie montate in oraș in locurile aglomerate.

Nucleul principal al acestui prioiect sunt salvatorii care au fost instruiți să folosească defibrilatoarele automate externe intr-o situație reala. Din acest motiv, in România avem peste 10.000 de persoane instruite, iar aproximativ 5.000 sunt doar in zona de vest.

Investiția in acest proiect depășește 50.000 RON – bani proveniți din profitul companiei si sunt reinvestiți in comunitate.

In momentul de fata depunem eforturi pentru a conecta aceste defibrilatoare automate externe la sistemul unic 112.

Mai multe detalii despre serviciile lor si următoarele cursuri pentru populație, le puteti afla pe site-ul companiei www.mensave.ro.

De asemenea îi puteți găsi și pe facebook la pagina MENSAVE sau pe Instagram.

Participa aici la un Curs de Prim Ajutor cu MENSAVE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian