Cursuri de Prim Ajutor de Bază (BLS) cu MENSAVE în Premieră la București pe 17 februarie 2024!

Începând cu data de 17 februarie 2024, locuitorii Bucureștiului au oportunitatea unică de a participa la două cursuri de Prim Ajutor de Bază (BLS) organizate în premieră de catre MENSAVE Romania la Education Point. Cursurile vor avea loc în intervalul orar 9:00 – 13:00 și 14:00 – 18:00 și sunt deschise publicului larg, doritorilor de a învăța tehnici esențiale de salvare de vieți.

Cursurile vor fi susținute de experți în domeniu, oferind participanților cunoștințe solide în acordarea primului ajutor.

Detalii Curs de Prim Ajutor de baza (BLS) cu MENSAVE Romania in Bucuresti:

  1. Interval Orar 1: 9:00 – 13:00
  2. Interval Orar 2: 14:00 – 18:00

Locație: Education Point, București prin MENSAVE Romania

Pentru a vă înscrie și a vă asigura un loc la aceste cursuri esențiale, vizitați link-ul de înscriere aici. Numărul de locuri este limitat, așa că nu ratați ocazia de a dobândi abilități vitale în acordarea primului ajutor.

Participanții vor beneficia de un program interactiv și practic, abordând situații specifice care pot apărea în viața de zi cu zi. Cursurile BLS sunt esențiale pentru toți cei interesați să devină primii respondenți eficienți în situații de urgență.

Este o oportunitate rară să dobândiți cunoștințe care pot face diferența între viață și moarte. Prin participarea la aceste cursuri, veți contribui la creșterea nivelului de siguranță în comunitatea noastră.

Nu ratați această șansă unică de a învăța să salvați vieți! Înscrieți-vă acum și deveniți parte dintr-o comunitate care pune accent pe solidaritate și prevenție.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru sau contactați-ne la numărul de telefon 0746643872.

Alăturați-vă nouă pe 17 februarie pentru o zi dedicată educației și siguranței comunității noastre!

Da, oferim certificat la finalul cursului. 🙂

Fii un erou cu MENSAVE Romania!

Participa aici la un Curs de Prim Ajutor cu MENSAVE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian